HU / EN

Referenciák

Malév
Malév
Malév Rt. flottarotáció optimalizáló megoldás

2006-ban, kizárólag az OpTrans FLORO megoldásunknak köszön- hetően, a fedezetnövekedés 10 milliárd forint volt.

AXA
AXA
Adatbányászati projekt végrehajtása az AXA Biztosítónál a Tranzadat segítségével.

A Tranzadat technológia sikeres megtartási akciókkal való ötvözésével az AXA Biztosító jelentősebb, több tízmilló forint értékű többletmegtakarítás lehetőségét azonosította a hagyományos ügyfélelvándorlást vizsgálómodellek alkalmazásához képest.

Agrár-vállalkozás hitelgarancia alapítvány
Agrár-vállalkozás hitelgarancia alapítvány
A szoftvertesztelés módszertanának, a forráskód elemzés és az átadás-átvétel folyamatának kialakítása

A Garancia rendszer átvizsgálása, értékelése. Az IT megoldásaira, fejlesztéseire vonatkozó folyamatok feltérképezése, az új módszertanok, szabványok meghatározása a jövöre nézve.

EDS
EDS
EDS pénzügyi támogatási rendszer fejlesztése üzemeltetése

Az EDS számára fejlesztett munkabér-támogató elszámoló rendszer. A rendszer keretein belül lehetőség van kezelni az EDS összes munkavállalójának a bértámogatását, kilépését – belépését és a kötelező pozíciók megtartását. Ezeknek az elszámolásához, a rendszer dinamikus lekérdezési, auditálási és riportálási funkciókat biztosít.

3DBI
3DBI
3DBI teljes vállalat-irányítási rendszer fejlesztése

A fejlesztett rendszer egy 3D modellező és számítógépes grafikával foglalkozó cég teljes folyamat kezelési és vállalatirányítási rendszerét fedi le. A rendszer tartalmazza a vevő kezelést, projekt kezelést, munkaerő ráfordítás management-et, pénztár és folyószámla kezelést, főkönyvi feladás előkészítést.

HP
HP
HPTrack and Trace Tracking Rendszer

Nemzetközi szállítmány követő megoldás kifejlesztése. Üzleti folyamatok átfogó, szisztematikus támogatása webes vékony kliens technológia alkalmazásával.

IVECO
IVECO
IvecoVanSale - jármű értékesítő rendszer

Autó életút követő szisztéma kidolgozása és megvalósítása a termék megrendelésétől, a gyártáson átívelően, egészen a leszállításig. Az Iveco és értékesítési hálózata részére egyénre szabott üzleti megoldás született, amely tevékenységre optimalizált folyamatokkal, kliens szerver és webes technológiák alkalmazásával bővült.

OTP Bank
OTP Bank
OTP IT Projekt kezelő rendszer bevezetés és fejlesztés

Munkaidő és projekt kezelő, és elszámoló rendszer. 2000+ felhasználó. MS projekt import export funkciókkal.

TVK
TVK
TVK / Biafol termelés - irányító rendszer

Műanyag fólia gyártás termelési folyamatát, raktárkezelését, és érlelését támogató rendszer. A rendszer kiterjed az alapanyagok kezelésétől és felhasználásától, a késztermék vonalkódos azonosításán, tárolásán és minőségbiztosításán át, egészen a kiszállításáig.